Vsi akcijski artikli

                                                                

ANŽE AVBELJ

ANŽE AVBELJ

ANŽE AVBELJ
ANŽE AVBELJ - TRENING V NARAVI
ANŽE AVBELJ
ANŽE AVBELJ IN NIVES OREŠNIK

Anže Avbelj je nedvomno eno prepoznavnejših imen na področju osebnega trenerstva pri nas, saj je pod njegovim vodstvom že marsikdo izgubil odvečne kilograme, odpravil bolečine v hrbtenici ali se pripravil na maraton. Na vprašanje katere vaje so najboljše in po kakšnem ključu trenirajo njegovi varovanci, pravi: "Osnovno vodilo športne vadbe je, da je lahko varna, zabavna in uspešna, le če so njena vsebina, obseg in intenzivnost prilagojeni sposobnostim in ciljem posameznika." Ali povedano po domače: ne moremo trenirati tek na 60 metrov in pričakovati izboljšanje rezultatov pri maratonu, zato mora biti vsaka vadba individualno prilagojena, za kar pa je potrebna velika širina znanja. Enako pa velja pri prehrani.


Anže Avbelj: "Star rek pravi; Prazen žakelj ne stoji pokonci!  Tega se spomnimo, ko bomo od svojega telesa zahtevali maximum pri športu, službi in vsakodnevnih izzivih. Zgolj sendvič ne bo dovolj. Sam dnevno uporabljam beljakovinski prašek po vsakem treningu ter včasih kot dopolnilo obroka preko dneva. Dnevno so na jedilniku tudi omega 3 in glutamin. V obdobju večjih obremenitev beljakovine po treningu zamenjam za Exum Mass, ki ima večjo kalorično vrednost. Ker imam rad intenziven trening pred treningom vzamem merico busterja Extremex za dodatno energijo."

Beef protein CARNILOX - izolat govedine
Beef protein CARNILOX beljakovinski izolat iz govedine velja za najboljšo "konkurenco" sirotkinim beljakovinam. So brez laktoze, sladkorja, odličnega okusa...
Cena z DDV:
od 35,04 €
-20%
Buster EXTREME BLAST
Nanox Extreme Blast® je vrh ponudbe busterjev. Extreme Blast je state-of-the-art izdelek za pred treningom, ki vpliva na povečanje telesnih zmogljivosti.
Stara cena z DDV:
36,14 €
Akcijska cena z DDV:
28,91 €
Gainer EXUM MASS
Gainer Exum Mass je izdelek, ki spada v shrambo vsakega resnega športnika, ki želi povečati mišično maso ter intenzivno trenira.
Cena z DDV:
od 44,20 €
Glutamin L-GLUTAMASS
L-Glutamin je ena izmed pogojno esencialna aminokislina, po kateri se potrebe pri povečani telesni aktivnosti ali bolezenskih stanjih močno povečajo. Ker ima l-Glutamin v telesu mnogo funkcij ga je zelo priporočljivo dodatno vnašati.
Cena z DDV:
20,99 €
-50%
OMEGA 3 RIBJE OLJE - 180 SOFT GEL CAPS
Omega-3 maščobne kisline so bistveni del prehrane. Omega-3 vplivajo na srce, možgane, oči, sodelujejo pri oksidaciji maščob in zmanjšujejo vnetje.
Stara cena z DDV:
25,19 €
Akcijska cena z DDV:
12,59 €
CREATIN PURE 300g
Kreatin je v športu kjer je pomembna moč, hitrost in eksplozivnost eden izmed najbolj priljubljenih dodatkov zaradi preprostega razloga - deluje!
Cena z DDV:
od 18,00 €