Vsi akcijski artikli

                                                                

Brez hormonov
Brez aspartama
Dopping free
Moč
Mišična masa
Energija
Regeneracija
Povečanje telesne teže
Vzdržljivost
Intenzivnejši trening
Hipertrofija

 

 

-10%
Veganski proteini - beljakovine CONQUEST V6
Karamela
900 g
CONQUEST V6 so veganske beljakovine (izolat) iz rumenega graha, ki ne vsebuje nikakršnih živalskih sledi ali soje.
Stara cena z DDV:
35,40 €
Akcijska cena z DDV:
31,86 €
-20%
Testosteron buster ANDROX Q12
Androx-Q12 je namenjen povečanju nivoja prostega testosterona. Testosteron je ključni hormon, ki vpliva na mišično maso, moč, počutje, libido in maščobo.
Stara cena z DDV:
44,49 €
Akcijska cena z DDV:
35,59 €
-20%
Buster EXTREME BLAST
Nanox Extreme Blast® je vrh ponudbe busterjev. Extreme Blast je state-of-the-art izdelek za pred treningom, ki vpliva na povečanje telesnih zmogljivosti.
Stara cena z DDV:
36,14 €
Akcijska cena z DDV:
28,91 €
-35%
NO buster NANOPROXIL
NO-buster Nanoproxil izdelek, ki občutno vpliva na povečanje moči in energije na treningu. Nanoproxil je izredno kompleksna mešanica sestavin, ki vaš trening prestavi na višji nivo. Zato ne preseneča, da je Nanoproxil eden izmed najbolj zaželenih izdelkov!
Stara cena z DDV:
45,30 €
Akcijska cena z DDV:
29,44 €
-40%
Sirotkini proteini - beljakovine PROTILOX
Breskev / mango
900 g
Uradni datum uporabe: najmanj do konca 12.2017 (jogurt/češnja) in 42.2018 (mango). Sirotkine beljakovine PROTILOX so odličen dodatni vir beljakovin za vse, ki imajo zaradi telesne aktivnosti povečane potrebe po beljakovinah ter za tiste, ki želijo obogatiti dnevni vnos hranil. Protilox se odlikuje z vrhunskimi okusi in dobro topnostjo in je eden najbolj zaželenih beljakovinskih praškov.
Stara cena z DDV:
29,50 €
Akcijska cena z DDV:
17,70 €

Gainer EXUM MASS

GAINER EXUM MASS 2000 G.

Gainer EXUM MASS

Gainer Exum Mass je izdelek, ki spada v shrambo vsakega resnega športnika, ki želi povečati mišično maso ter intenzivno trenira.
Možnosti
Možnosti
Stopnja davka
9,5 %
Cena z DDV:
44,20 €
DODAJ V KOŠARICO

Gainer EXUM MASS za pridobivanje mišične mase

Exum Mass je izredno kakovosten gainer za povečanje mišične mase in telesne teže ali zagotavljanje energije pri vzdržljivostnih športnikih.

Posebno znižanje za oks čokolade zaradi napake v pakiranju.

 

Geiner EXUM MASS je prva izbira šortnikov, ki želijo povečati pusto mišično maso ali se ukvarjajo z energijsko potratnimi športi (kolesarji, tekači, plavalci, borci ipd.). Gainer EXUM MASS sestavlja 5 poglavitnih sestavin, s pomočjo katerih boste hitro pridobili na mišični masi, na treningu pa boste imeli občutno več moči in vzdržljivosti. Nobena druga formula za pridobivanje mišične mase ne vsebuje tako unikatnih sestavin kot gainer EXUM MASS!
 

ZAKAJ GAINER EXUM MASS?

Opažamo, da večina športnikov takoj po vadbi uporablja le sirotkine beljakovine. Žal pa same beljakovine ne zadoščajo za popolno regeneracijo, saj ne pride do obnove izrabljenih glikogenskih zalog v mišicah. To pa je ključno za popolno regeneracijo in pripravo na naslednji napor ter posledično za pridobivanje mišične mase. Ne pozabite - priprava na naslednji trening se konča takoj po koncu prvega!

 


DEJSTVA O EXUM MASU:

• Zelo kompleksen dodatek za pridobivanje puste mišične mase brez odvečnih maščob.
• Nizek glikemični index <35; vsebuje visoko količino Palatinose.
• Dnevna količina BCAA, 14 g.
• 70 g beljakovin dnevno.
• 4 viri beljakovin v eni merici (whey koncentrat, whey izolat, whey hidrolizat in jajčne beljakovine).
• Brez dodanih umetnih sladil.
• Dobro topen.
• CREA-TRONA (kreatin v naravnem mediju).
• AMINOGEN za takojšno absorbcijo.
• ZMA (Zink & magnezij).
• B-Vitamini (B1, B2, B3, B5, B6 in B12).
• 1.500 Kcal na dan.

ENERGIJSKA MEŠANICA OGLJIKOVIH HIDRATOV
Nanox je razvil izredno specifično mešanico oglikovih hidratov z dobro kombinacijo visoke razvejane verige maltodextrinov v kombinaciji s Palatinose. Palatinose® so ogljikovi hidrati, ki ne povzročajo nenadne visoke ravni glukoze v krvi (nizek glikemični indeks), ne povzročajo zobne gnilobe in ne povzročajo nelagodja v želodcu pri uživanju večjih količin.

S svojo počasno absorcijo Palatinose® zagotavlja enakomeren dodtok energije za mišice in možgane. Ta vir energije se porablja dalj časa v primerjavi s hidrati, ki imajo hitro absorcijo. Zato Palatinose® vpliva na ohranjanje pravilnega nivoja inzulina v telesu.

NAPREDNA AMINOKISLINSKA MATRICA:
Gainer EXUM MASS vsebuje kar štiri različne vire visoko kvalitetnih beljakovin: whey koncentriran , whey izolat, visoko hidroliziran whey in jajčne albumine. Dnevnemu odmerku je dodanih še 14,33 g BCAA, ki pokrije dnevno potrebo!

Crea-Trona®: ULTRA čisti Kretin:
Za razliko od konkurence, ki uporablja alkalni kreatin, Nanox uporablja čisti kreatin v naravnem mediju. Crea-Trona® je pridelan tako, da ima boljšo stabilnost v kislem želodcu in posledično boljšo absorbcijo in dostop do mišične celice.

Aminogen® infuzija:
Pomemben sestavni del EXUM MASA je Aminogen®, klinično dokazana snov, ki povečuje raven aminokislin in ohranitev nivoja dušika. Ta patentirana formula pridobljena iz razstlinskih encimov pomaga razgraditi beljakovine in pomaga izboljšati absorbcijo aminokislin. Aminogen je idealen za povečanje mišične mase in regeneracijo mišic.

B-Vitamin & ZIMA kompleks:
Dodatni vitamin B je topen v vodi in ima pomembno vlogo pri presnovi celic. Vitamin B je potreben za podporo in povečanje presnove metabolizma v telesu, delovanje imunskega in živčnega sistema. Z dodanim magenzijem in cinkom ZIMA (Zinc & Magnesium) je 100 % pokrita dnevno potreba po teh dveh elementih.

 

EXUM MASS, ker ga mišice potrebujejo!

 

Energijska vrednost 100 g - 390,94  kCal 375 g - 1491 kCal
(3x dnevno po 3 merice)
Ogljikovi hidrati 75,34 g 294,55 g
Beljakovine / proteini 18,35 g 68,80 g
Maščobe 1,80 g 6,75 g
Magnezij 80 mg 300 mg
Namen uporabe:
EXUM MASS je primarno namenjen povečanju puste mišične mase. Zaradi edinstvene sestave pa je pogosta izbira vzdržljivostnih športnikov in vseh, ki imajo zaradi velikih telesnih naporov povečano potrebo po vnosu hranil.
Uporaba:
V kolikor je cilj povečanje mišične mase priporočamo 3x dnevno 3 merice. Od tega 1x 45 minut pred treningom, 1x takoj po treningu in 1x preko dneva. 3 merice praška zmešajte s približno 0,5l vode.
Sestavine:
Maltodextrin, izolat sirotke, koncentrat sirotke, jajčni albumin, izomaltuloza (Palatinose®), kreatin monohidrat (Crea-Trona®), frukto-oligosaharidi (FOS Actilight®), glicin, CLA prašek, beta alanin, aroma: čokolada, hidrolizat sirotke, magnezijev oksid,

NEJC ŽNIDARČIČ
Večkratni evropski in svetovni prvak v kajaku na divjih vodah. V letu 2015 je zmagal v skupnem seštevku svetovnega pokala v sprintu in klasiki.
Blaž in Filip
F&B ACROBATICS - Filip in Blaž. Akrobatski tandem, ki osupne. Za njiju fizikalni zakoni ne veljajo.
MIŠIČNA MASA
Da, o tem je bilo že toliko napisanega... Pa vseeno pred "sezono pridobivanja mase" obnovimo nekaj ključnih dejstev, saj opažamo, da jih je še veliko, ki teh osnovnih načel ne pozna.

Mišice ne rastejo ker si to želite! Mišična rast ali hipertrofija je posledica napornega in ciljno usmerjenega treninga, zato si ponovno poglejmo osnovna načela, katerih se je potrebno držati.

 

ANŽE AVBELJ
Priznani osebni trener, diplomirani trener fitnesa, NCSF certificiran osebni trener, Predsednik ZOTS, ustanovitelj Trener.si ter svetovalec o Nanox prehrani.
Sorodni izdelki
SUPER MASS GAINER
Gainer Super Mass zagotavlja dodatne kalorije potrebne za hitro povečanje telesne teže in mišično rast. V odmerku je kar 550 kcal beljakovin in OH.
Stara cena z DDV:
od 37,23 €
Akcijska cena z DDV:
od 26,06 €
-20%
Buster EXTREME BLAST
Nanox Extreme Blast® je vrh ponudbe busterjev. Extreme Blast je state-of-the-art izdelek za pred treningom, ki vpliva na povečanje telesnih zmogljivosti.
Stara cena z DDV:
36,14 €
Akcijska cena z DDV:
28,91 €
-20%
Testosteron buster ANDROX Q12
Androx-Q12 je namenjen povečanju nivoja prostega testosterona. Testosteron je ključni hormon, ki vpliva na mišično maso, moč, počutje, libido in maščobo.
Stara cena z DDV:
44,49 €
Akcijska cena z DDV:
35,59 €