Vsi akcijski artikli

                                                                

nanox izberi

Za lažjo izbiro odkljukajte filtre, ki vas zanimajo. Če želite filter izklopiti, ga ponovno odkljukajte da se zelena barva kvadratka spremeni nazaj v belo.

 

PONASTAVI FILTRE

NAMEN
Best seller
Moč
Hujšanje
Mišična masa
Libido
Zdravje
Hitrost
Energija
Regeneracija
Povečanje telesne teže
Vzdržljivost
Hidracija
Zmanjšanje telesne teže
Intenzivnejši trening
Hipertrofija
OKUS
SESTAVINE
Brez živalskih sestavin
Brez glutena
Beef
Brez hormonov
Brez laktoze
Brez sladkorja
Brez aspartama
Brez soje
Dopping free
GMO free
OBLIKA
Prah
Kapsule
Žvečljive tablete
Tekočina
Tablete
CENA:

PONASTAVI FILTRE

Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuNaraščajoče

 

-25%
PROTEINSKI MIX ZA PALAČINKE IN VAFLJE 900 G
Palačinke brez glutena, skoraj brez sladkorja ter z visoko vsebnostjo beljakovin? Nanox je vaše želje spremenil v realnost, zato so palačinke od sedaj lahko sestavni del vašega zdravega jedilnika!
Stara cena z DDV:
30,66 €
Akcijska cena z DDV:
23,00 €
Omega 3 - PurePharma O3
Omega 3 iz vsake serije ribjega olja PurePharma O3 je testiran v najstrožjih laboratorijih IFOSa (Mednarodni program za kakovost ribjega olja), kar zagotavlja najvišjo čistost, varnost dodatka, koncentracijo in stabilnost ribjega olja. • 120 kapsul • 3 kapsule dnevno • 40 dnevna zaloga ribjega olja
Cena z DDV:
29,78 €
-30%
Paket proteinskih čokoladic ISOLOX 24x
Beljakovinska ploščica ISOLOX je na voljo v odličnih okusih karamele, maline, piškotka ali kokosa. Narejena je za potrebe športnikov in ostalih aktivnih ljudi, ki želijo imeti pod nadzorom dnevni kalorični vnos in makronutriotsko ravnovesje, hkrati pa želijo okusen prigrizek, kar Isolox nedvomno je.
Stara cena z DDV:
52,08 €
Akcijska cena z DDV:
36,45 €
-10%
Veganski proteini - beljakovine CONQUEST V6
CONQUEST so veganske beljakovine (izolat) iz rumenega graha, ki ne vsebuje nikakršnih živalskih sledi ali soje. Conquest je popolnoma enakovreden beljakovinskim praškom pridobljenih iz sirotke in je odlična izbira za vse, ki trpijo za laktozno intoleranco.
Stara cena z DDV:
od 35,40 €
Akcijska cena z DDV:
od 31,86 €
Topilec maščobe SVELTAX FITNES
Fat burner SVELTAX je zaradi svoje sestave revolucionaren izdelek na področju topilcev maščob. Glavni "krivec" je aktivna sestavina capsaicin. Capsaicin je izvleček pekoče paprike in feferonov, ki omogoča porabljanje kalorij brez kakršnegakoli vpliva na krvni tlak in srčno frekvenco!
Stara cena z DDV:
od 61,40 €
Akcijska cena z DDV:
od 33,77 €
-15%
OMEGA 3 RIBJE OLJE - 180 SOFT GEL CAPS
Omega-3 maščobne kisline so maščobe, ki jih vsekakor nočete odstraniti iz vaše prehrane! Dolgo-verižne Omega-3 maščobne kisline so bistveni del prehrane, še posebno pri športnikih, kjer se pričakuje velike obremenitve. Omega-3 vplivajo na srce, možgane, oči, sodelujejo pri oksidaciji maščob in zmanjšujejo vnetje.
Stara cena z DDV:
25,19 €
Akcijska cena z DDV:
21,41 €
Topilec maščobe SVELTAX FITNES
Uradni rok uporabe: do konca 10.2017. Fat burner SVELTAX je zaradi svoje sestave revolucionaren izdelek na področju topilcev maščob. Glavni "krivec" je aktivna sestavina capsaicin. Capsaicin je izvleček pekoče paprike in feferonov, ki omogoča porabljanje kalorij brez kakršnegakoli vpliva na krvni tlak in srčno frekvenco!
Stara cena z DDV:
od 61,40 €
Akcijska cena z DDV:
od 18,42 €
Fat burner LIPIXOR
Fat burner Lipixor je med najbolj priljubljenimi orožji, ko je potrebno brezkompromisno obračunati z odvečno maščobo!
Cena z DDV:
33,96 €
Kava z učinkom fat burnerja COFFEE PERFECT
COFFEE PERFECT je fat burner v obliki vrhunske italijanske instant kave, ki pospešuje izgubo telesne teže. Vsebuje naravne termogenične sestavine, ki stimulirajo proizvodnjo energije iz maščob.
Cena z DDV:
23,29 €
CLA 1000 - 90 SOFT GEL CAPS
CLA (konjugirana linolna kislina) pospešuje izgorevanje maščob in preprečuje mišični katabolizem. CLA se priporoča vsem, ki želijo izgubiti maščobo okoli trebuha, želijo dlje časa delovati na nizki intenzivnosti (vzdržljivostni športi) ter vsem, ki v svoji prehrani nimajo izdelkov z živalskimi beljakovinami.
Cena z DDV:
18,62 €
-10%
L-KARNITINE 4000 mg
L-karnitin je naravna snov, ki pomaga pri izgorevanju telesne maščobei in omogoča lažji izkoristek maščob za energijo. Zaradi te lastnosti je L-karnitin zelo cenjen pri vzdržljivostnih športnikih in pri vseh, ki želijo izgubiti maščobne obloge.
Stara cena z DDV:
31,40 €
Akcijska cena z DDV:
28,26 €
ACETYL L-CARNITINE (750 MG) 90 KAPSUL
ALC je pomemben pri presnovi maščob, ogljikovih hidratov in beljakovin, sodeluje pa tudi pri pretvorbi maščobnih kislin v energijo. Acetil-L-karnitin se uporablja za podporo srca in ožilja, možganov in nevroloških funkcij, pomaga pa tudi pri utrujenosti.
Cena z DDV:
20,81 €
FITNESS PEANUT BUTTER
Visokokakovostno arašidovo maslo brez palmovega olja ali drugih nasičenih maščob.
Cena z DDV:
7,12 €
Razvrsti po:ceniNaraščajoče  nazivuNaraščajoče